Modalitatea de returnare

Conform legislatiei romane in viguare: Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati. Clientul este responsabil pentru „diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor” conform OUG 34/2014, cu modificarile in viguare. Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare:

  • Produsele personalizate
  • Alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate

Nu se returneaza produsele pe motiv ca nu sunt asemanatoare cu fotografiile din descrierea produselor. Fotografiile din descriere sunt cu titlu de prezentare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala comerciantului doar cazul cand produsul nu corespunde cerintelor clientilor (produs deteriorat, produs lipsa), acesta fiind returnat prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Produsul trebuie sa fie ambalat in pachetul sau original (in cazul in care acesta era prezent), cel cu care a fost expediat. Suma aferenta produsului returnat, sau dupa caz, produsul care lipseste, va fi achitata de VASNETIT SRL in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare.

Alte motive pentru returnarea unui produs:

  • ati primit un alt produs decat cel comandat;
  • produsul a ajuns la dumneavoastra defect sau deteriorat

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail office@vasnetit.ro sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail office@vasnetit.ro sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului.

In cazul produselor personalizate nu se poate realiza returul acestora tinand cont de caracterul lor unic care face imposibila vandabilitatea catre alti clienti. In acest caz returul se poate realiza doar ca urmare a constatarii unor vicii de fabricatie, conform art 7.9.2.

Atragem atentia !!! 

Produsele realizate la comanda ,personalizate dupa specificatiile clientei nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) –contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Va multumim pentru atentia acordata,

Echipa Cadouri Personalizate Online

VASNETIT SRL

CUI: 37293759

Nr. Reg. Com J37/2023/2017

Tel: 0762 666 618