Cadouri bunici personalizate sunt o modalitate minunată de a arăta afecțiunea și recunoștința față de cei dragi. Dacă doriți să le oferiți un cadou special, atunci nu căutați mai departe. Avem o gamă variată de produse alb-ceramice, perfecte pentru sublimare, care vor aduce un zâmbet pe chipul bunicii dumneavoastră.

Caracteristicile acestor produse sunt remarcabile. Fiecare articol este confecționat din ceramica de cea mai înaltă calitate, asigurându-se astfel durabilitate și rezistență în timp. Tehnica de sublimare utilizată garantează culori vii și detalii impecabile, transformând fiecare obiect într-o adevărată operă de artă personalizată.

Gama noastră de produse personalizate pentru bunici include tricouri, plăci ardezie, cani și brelocuri. Fiecare dintre aceste articole poate fi personalizat cu numele sau fotografia bunicii dumneavoastră, creând astfel un cadou unic și memorabil. Indiferent dacă alegeți să surprindeți bunica cu un tricou elegant, o cană drăguță sau o placă ardezie decorativă, veți găsi cu siguranță un produs potrivit pentru a-i arăta cât de mult o iubiți.

Afișez toate cele 12 rezultate

Tricou pentru aniversare Bunic de poveste

Prețul inițial a fost: 55,00 lei.Prețul curent este: 49,00 lei.

Cana personalizata pentru bunica

Prețul inițial a fost: 27,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.